GONZAGA na sejmu 100% Design v Londonu

Konec septembra smo se kot del Slovenia Design udeležili sejma 100% Design v Londonu. Pod okriljem agencije SPIRIT Slovenija in s podporo GZS smo naredili prvi konkretnejši korak h grajenju prepoznavnosti slovenskega oblikovanja na tujih trgih, kar je bil tudi cilj naše udeležbe.

Gonzaga je predstavila tri pisarniške izdelke, ki so plod domačega oblikovanja – revolucionarni sistem predelnih sten STONEHENGE z možnostjo enostavnega oblikovanja pisarnihških otokov, električno višinsko nastavljivo mizo UP in pisarniški program VISTA.

Slovenski paviljon je organiziral tudi VIP dogodek, pri organizaciji katerega je pomagala Ambasada Republike Slovenije v Londonu. V sklopu dogodka so slovenski paviljon obiskali veleposlanik Nj. eksc. mag. Tadej Rupel, ostali sodelavci iz slovenskega veleposlaništva ter trenutni in potencialni poslovni partnerji Gonzage in ostalih sodelujočih podjetij.

Obisk na sejmu ocenjujemo kot zelo uspešen, saj smo odprti številne nove možnosti sodelovanja predvsem z britanskimi podjetji.

nazaj  |  natisni