Kdo smo in iz kje izhajamo?

Gonzaga je ena izmed vodilnih proizvajalcev pohištva v Sloveniji, ki ponuja integrirano storitev, od ideje, do proizvodnje in montaže pohištva tako za javne ustanove kot tudi za zasebna podjetja. Proizvajamo več programov pisarniškega pohištva, hkrati pa ponujamo tudi pohištvo za razne javne objekte. 

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1998 v državi z bogato lesarsko tradicijo, ki je tretja najbolj pogozdena država v Evropski uniji. Z jasnim ciljem nekega dne postati proizvajalec pohištva, ki mu stranke zaupajo in se nanj zanesejo, smo začeli z našim poslanstvom.
Gonzaga se je približala uresničitvi svojega cilja leta 2002, ko je postala ponosna lastnica tovarne pohištva, ki stoji na obrobju Trnovskega gozda, v idilični vasici Čepovan. Še en korak na poti do cilja je prišel leta 2005, ko smo se zaradi povečanega števila poslov in posledično članov naše ekipa preselili v nove poslovne prostore.

Še en dokaz, da smo na pravi poti, je sledil leta 2003, ko je Gospodarska zbornica Slovenije podelila Gonzagi nagrado za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke, kar je najvišje gospodarsko priznanje v Sloveniji.
Naše podjetje je še naprej raslo in leta 2013 smo zgradili Poslovni center Gonzaga - zgradbo, ki je postala naš dom.

Danes se Gonzaga lahko pohvali z rastočim številkom strank doma in po svetu. Gonzagino pohištvo je namreč prisotno v večini držav EU, v Rusiji, Ukrajini, Libiji, Savdski Arabiji, Izraelu, itd. Vedno večje zahteve globalnega trga so dobrodošel izziv, s katerim se Gonzaga spoprijema zelo uspešno. Dokaz za to so številne zadovoljne stranke in ugledne reference v Evropi in zunaj nje.
nazaj  |  natisni