Naša vizija, naše vrednote in naši cilji

Naša vizija je postati prepoznaven proizvajalec pisarniškega pohištva v Evropski uniji in po svetu z vstopstavitvijo komercialne mreže z lastno blagovno znamko GONZAGA. Da bi to dosegli, spoštujemo tiste vrednote, ki se nam zdijo pri našem poslovanju najbolj pomembne. 

Zadovoljne stranke so naša glavna prioriteta in zato vedno stremimo k izpolnitvi potreb in zahtev vseh naših strank. Tako poleg standardnega pohištva izdelujemo tudi visoko kakovostno pohištvo po naročilu in s tem zadovoljimo tudi najbolj zahtevne stranke. Vse to združujemo tudi s pravičnim in odgovornim odnosom, zaradi česar nas stranke vidijo kot zanseljivega in zaupanja vrednega partnerja, s katerim se splača graditi dolgotrajne poslovne odnose.

Zavedamo se tudi, da so sodelavci naša najpomembnejša prednost. Prizadevamo si, da jim nudimo pozitivno delovno okolje, kjer lahko dosežejo svoj potencial in kjer se trud in uspeh vedno nagrajujeta.

Gonzaga je tudi podjetje z vizijo prihodnosti. Želimo namreč ponuditi sodobno in tehnično dovršeno pohištvo, primerno za vsakega posameznica. Zato je razvoj novega pohištva ena izmed prioritet našega podjetja. Razvoj temelji na stalnem opazovanju novih pisarniških in delovnih trendov, kar se vidno odraža v vseh naših pohištvenih programih. 
nazaj  |  natisni